Behandlingar

Jag jobbar med alla människor och olika typer av behandlingar, men allra främst har jag riktat in mig på ryttare.

Känner du att du är sned i kroppen på hästryggen och vill bli mer rakriktad själv för att påverka din häst mindre med dina egna skavanker?
Jag jobbar med ridanalyser och behandlingar anpassat för ryttare. Jag scannar av kroppen och ser vilken sida du gärna lägger vikten på kanske utan att veta om det. Jag har även specialiserat mig på just bäckenet och kan se vilken sida du har svårare för att skjuta fram eller bak i ridningen. Detta tillsammans påverkar vilket varv du själv har svårare för att rida i. Vill du se vad en behandling kan göra för dig?
Jag har olika paket:

1 behandling 650kr
1 ridanalys + behandling 1200kr
3 behandlingar 1800kr
1 ridanalys + 3 behandlingar 2300

Priserna är om man kommer till vår gård i Väddika 144, 74795 Gimo

Vill man att jag ska åka ut tillkommer resa med 30kr milen, (samt att jag vill ha minst 4 Pers för behandling).

Screenshot_20190101-115726_Gallery

massage2Hos mig kan du få mjuk avslappningsmassage om du är stressad och behöver varva ner, eller behandlande massage om du har spända eller värkande muskler och något som sitter snett. Klicka här för att läsa mer.

2661281585_aa8db3fafe_oJag arbetar gärna med och hjälper idrottare för att på olika sätt bättre kunna prestera i sin sport. Jag brinner extra mycket för att hjälpa ryttare med att balansera och rakrikta sina kroppar då man påverkar sin häst otroligt mycket om man själv är lite sned. Klicka här för att läsa mer.

vegetables-1403046_1920Jag är diplomerad kostrådgivare och allergiinformatör och hjälper dig att ta reda på vad just du och din kropp behöver och även vad den inte vill ha för att få balans. Klicka här för att läsa mer.