Partners

Screenshot_20171002-152329

Allt blir bättre om man har några som man kan jobba tillsammans med, som ett team. De jag har valt att arbeta tillsammans med ger mig mycket energi och motivation i mitt arbete. Det är också när vi arbetar tillsammans som det blir allra bäst! Läs mer under kurser för att ta del av våra samarbeten.

 

Ekipageoptimering

samarbeteJust nu håller jag, tillsammans med Annah Thärnström och Caroline Oddsson, på att utveckla ett fantastiskt kursupplägg!

Det är så roligt att utveckla detta tillsammans och det kommer bli ett sådant exklusivt upplägg att vi själva så gärna skulle vilja delta. Ekipageoptimering på hög nivå där vi kommer titta på och behandla både ryttare och häst var för sig, men också analysera er tillsammans. Allt för att inte missa några detaljer för att ni tillsammans ska bli så rakriktade som möjligt tillsammans, för allra bästa hållbarhet både för häst och ryttare.

Håll utkik! Datum för detta exklusiva tillfälle kommer längre fram och det kommer till att börja med vara på Marma Gård i Knivsta

 

Josefin Ejvemark

Skärmklipp JosefinSå länge jag kan minnas har jag sett med fascination till människans djup och kroppens potential till självläkning. Men det var först vid 24 års ålder som jag på riktigt började söka och praktisera olika traditioner, bara för att fascineras av den djupare kontakten med mig själv som infann sig, och som jag inte trodde var möjlig.

Jag ser med stort intresse till kroppens storhet samt människans själ och dess kärleksfulla samverkan med hela livet.

Haffi Gislason

Skärmklipp Haffi

Hej!
Jag heter Haffi Gíslason, född och uppvuxen på Island men är sedan 90 talet bosatt i Sverige.
Sedan 2005 driver jag Glädjebanken vars mål är att hjälpa människor och företag att växa. Det gör jag i form av kurser, föredrag, livsvägledning och terapi sessioner. Eftersom jag själv har lyckas att ta mig ur ett destruktiva levnadssätt så vet jag att ingenting är omöjligt.

För att veta mer om vad jag kan göra för dig, klicka här

Peter Häggberg

undriJag är en av pionjärerna inom islandshästvärlden, har verkat som avelsdomare, internationell sportdomare, samt som tävlingsryttare under många år och är flerfaldig svensk och nordisk mästare.

Jag har lång och bred erfarenhet av att ta fram många olika typer av hästar.  Min motivation är att kunna bidra med att instruera, coacha och lyfta ekipage på olika nivåer. Att i en långsiktig process, med positiv fokusering på styrkor och möjligheter i varje ekipage få bidra till framgång. Det är det som gör det roligt och ger mig positiv energi tillbaka, när jag ser glädjen och tillfredsställelsen i ekipagens framgång.