Referenser

Haffi Gislason

Jag hade hört att det ryktats om att Stina var bra på att hjälpa människor att ta reda på eventuella besvär man har i kroppen. För min del har jag länge haft problem med magen. Efter ett samtal med Stina och några enkla tester kom hon fram till vad som just jag behövde. Det som var förvånande för mig var all kunskap som Stina har och jag kände direkt att det stämde in på mig.

Just nu är jag mitt i en process efter Stinas behandling och det ser lovande ut, jag mår mycket bättre. Prova du med!

Markus Holmgren

Jag håller på med OCR Obstacle Course Racing som är en form av hinderbanelöpning. Det hela började med att jag såklart ville prestera och utvecklas men inte har hur mycket tid som helst att träna. Stina hjälpte mig genom att testa min kropp, vad den inte tål, och förklarade hur allt hänger ihop med kosten för att kunna prestera och nå mina mål lättare. Jag har märkt att jag kan träna mindre om jag äter bättre och ändå få ett bättre resultat.

Jag väljer nu att äta bra för min kropp att jag mår bättre av det. Dessutom märks det på mina resultat!

Titti Juhlin

Jag har kamperat med MS i min kropp i 16 år. Vi är väl inte direkt vänner men har lärt oss att leva med varandra. Under åren har jag hittat många strategier för att få min vardag att fungera. Det har mest handlat om allt runt omkring mig och jag har väl direkt inte satt min kropps mående i centrum.

Nu är det annorlunda. Tack vare Stina har jag fått möjlighet att få reda på vad min kropp vill ha, behöver och mår bra av. Jag har insett att min kropp mår bra av att äta vissa saker och att andra saker får mig att må sämre. Nu är jag lugnare, inte lika trött och slipper blodsockerfall. Dessutom fungerar äntligen magen.
Jag känner mig i en balans jag inte upplevt på många år.

Vilken tur att jag kom i kontakt med Stina!

Sabina Norling

Jag har tränat mer eller mindre hela mitt liv. Allt från fotboll och hockey till olika gruppträningar. Löpningen har också funnits med hela tiden. Något som också funnits med är problem med magen. Jag kunde emellanåt få riktigt ont i magen och behövde gå på toa 3-4 gånger efter varandra. Lika var det när jag tagit ut mig i ett löplopp eller på en fotbollsmatch, då kunde magen paja totalt.

Stina på Individhälsa gjorde ett födoämnestest på mig där jag fick reda på vad min kropp är överkänslig mot. Jag fick hjälp att lägga om kosten och det tog ett tag att vänja sig, kanske mest för min omgivning. Jag ångrar verkligen INTE den förändringen. Jag känner mig piggare, positivare och snabbare. Det händer inte längre att magen pajar och jag tror inte att jag kunnat prestera så bra i min nyvunna sport, hinderbanelöpning, på så kort tid som jag gjort. 4:e plats i OCR VM och 1:a plats Tough Viking i min åldersgrupp. Så tack Individhälsa!