Kurser

Bli en mer rakriktad och liksidig ryttare på hästryggen!

 

20171006_232055Analys och kroppsbehandling av ryttare av Stina From

Jag tar emot för ridanalys i kombination med behandling av ryttare hemma på gården i Väddika. Syftet med konceptet är att förbättra sits och inverkningar och bli en mer balanserad och ”rakriktad” ryttare på hästryggen. Du börjar med ett ridpass på ca 30 minuter där jag fokuserar på dig som ryttare och hur kroppen reagerar i de olika ytterlägena i de båda varven för att identifiera oliksidigheter  i kroppen. Analysen kommer alltså att göra dig som ryttare mer medveten om dina egna snedheter och hur du ska göra på hästryggen för att dina inverkningar ska vara mer rakriktade, alltså liksidiga. Efter analysen finns det gästhagar hos mig där du kan sätta din häst och vi går in i behandlingsrummet där du får en anpassad behandling för just din kropp och det vi också sett i ridningen. Extra fokus kommer också att vara på bäckenet som påverkar ridningen mycket om man själv är oliksidig. Du kommer att få övningar med dig hem som är anpassade till att hålla just din kropp rakriktad. Behandlingen tar cirka 45-50 minuter.
Kontakta mig för bokning av denna kombination hemma på vår gård eller om du vill boka ett paket där jag kommer ut till dig.
Pris: 1200kr på gården i Väddika
Det går också bra att samla 4-5 personer så kan jag komma ut, resa tillkommer med 30kr/mil (beroende på hur lång resa det är så kommer vi överens om upplägg och vad som gäller)

Samarbeten med instruktörer

Jag samarbetar också med andra instruktörer både hemma på vår gård och genom att åka ut till olika kurstillfällen för att behandla ryttare. Hör av dig vid intresse.

20170928_154114Peter Häggberg

Nästa träningstillfälle plus behandling med Peter på vår gård i Väddika kommer snart. Du rider först en privatlektion för Peter på ca 45 minuter. Därefter får du en anpassad behandling till din kropp och vad du vill prestera i din ridning. Jag går igenom hela kroppen och tittar lite extra på just bäckenet som påverkar ridningen mycket om det sitter snett. Syftet är att bli så balanserad som möjligt i kroppen och därmed ridningen. Kontakta mig för bokning eller om du har några frågor.

 

 

Utbildningar

Här kommer det även komma upp helgkurser och längre, mer regelbundna, utbildningar för dig som vill förändra något i din livsstil. Utbildningarna kommer är ett unikt koncept tillsammans med mina samarbetspartners.

Vi hjälper dig att ta steget mot den förändringen du önskar med hjälp av alla delar i människans hälsotriangel.

Screenshot_20171002-152329halsotriangel