Om mig

_DSC6724Jag heter Stina From och har genom egna erfarenheter på olika plan kommit in mer och mer på området hälsa, att få må bra helt enkelt! Ju mer jag har lärt mig genom åren om kroppen och hur allt hänger samman, desto mer intressant har det hela tiden blivit för mig att lära mig ännu mer.

Från början tyckte jag att jag var hälsosam och att jag kände min kropp. Men ju mer jag lärde mig så kom jag sedan till en punkt då jag kände att det här borde alla veta och få möjlighet att lära känna sina egna kroppar på ett betydligt bättre sätt.

Och jag tror att det är lite så idag, att vi tycket att vi är hyfsat hälsosamma och att man ska ju försjutton leva också! Så kör man helt enkelt någon diet då och då och ”lever” däremellan.

Detta sätt, som för övrigt är otroligt vanligt, är i längden inte så hälsosamt för det skapar rubbningar i näringsbalansen i våra kroppar och det skapar även väldigt mycket ångest i onödan. Hemligheten är i stället att hitta en hållbar livsstil som just du trivs med. Grejen är ju också den att alla kroppar är olika och det gäller att hitta ett sätt som passar just dig, din kropp och livet du lever.

Jag har under ett antal år utbildat mig inom olika områden för att jag verkligen känner att jag vill hjälpa människor med detta, att få må bra helt enkelt!

Livsstilsrådgivare / Kostrådgivare / Allergiinformatör / Kinesiologi  / Massage / Mindfulness / Emotionskoden