Behandlingar

Jag jobbar med alla människor och olika typer av behandlingar, allt för att hitta det som just varje unik individ är i behov av. Ibland är det kanske inte det man själv fört trott som är själv grundorsaken till ett problem utan något helt annat. Genom en helhetssyn på hälsa och balans hjälper jag till att nysta och hitta grundorsaken så att symtomen kan försvinna.

Viktigt att se till helheten

Har man ett fysiskt återkommande problem får man mycket bättre resultat om man tittar till helheten och inte bara på det fysiska. Till exempel om du får återkommande spänningar i nacken så hjälper det inte bara med fysiska behandlingar utan man behöver se till grundorsaken till problemet. Kemisk balans och mental balans är precis lika viktig i kroppen som den fysiska balansen och kan även vara orsaken till en fysisk spänning. Är du till exempel mycket stressad så påverkar det den kemiska balansen genom att du får brist på magnesium i kroppen. Magnesium har just funktionen att bland annat få musklerna att slappna av så inte så konstigt att den där spänningshuvudvärken kommer just när vi varit som mest stressade.

Får bara kroppen rätt miljö ( fysiskt, kemiskt och mentalt) så kan vi läka från det mesta.

Kroppen är fantastisk!

Helkroppsbehandling

Vi börjar med en typ av bindvävsmassage och genomgång av kroppens leder och höfter samt lokalisering av skevheter och spänningar. Extra fokus på bäckenet och att släppa på låsningar där som kan skapa skevheter vidare i kroppen. Du får individuellt anpassade övningar med dig hem som just du behöver eller som kan hjälpa dig i vardagen. ca 45 min.

Pris: 1st helkroppsbehandling 720kr

3st helkroppsbehandlingar 1800kr

Energi/Traumahealing

Det handlar om lagrad energi. Ibland när vi går igenom ett trauma stort eller smått (som att bli missförstådd, gräla med någon, någon går bort eller en olycka) så kan det bli för överväldigande för kroppen just då som reagerar med att spara på energin till senare. Detta kan göra att den negativa energin sparas i kroppen och på sikt ställer till det med olika fysiska eller psykiska besvär. Genom kinesiologi, ett muskelstyrketest, kan vi fråga kroppens undermedvetna om vi har just en sådan negativ energi kopplad till något problem som vi har. När vi då släpper på denna negativa emotion kan vi få dessa omvälvande, magiska resultat. En smärta eller ett oönskat beteende kan försvinna som i en handvändning, oavsett om det är en fysisk eller psykisk smärta.

Pris:  720kr (400kr om man gör det i samband med en helkroppsbehandling) (kan även göras på telefon och även på djur som har ett oönskat beteende)

Födoämnestest & Kostrådgivning

Ett paket med två tester med två månader emellan. Vid första träffen går vi igenom utgångsläget i kroppen och ser över orsak till kemiska obalanser i kroppen samt testar födoämnen genom kinesiologi för att se om det är något som kroppen inte tål. Efter det får man kostrådgivning utifrån vad testet kommit fram till. Vid nästa träff, två månader senare, testar vi vad det har blivit för skillnader samt så går vi igenom vitaminer och mineraler, vad man behöver samt hur mycket för att få balans i kroppen igen. Man får också höra av sig med frågor om sin kost under dessa två månader.

Pris: 1750kr

Ridanalys och helkroppsbehandling

Känner du att du är sned i kroppen på hästryggen och vill bli mer rakriktad själv för att påverka din häst mindre med dina egna skavanker? Vill du förbättra sits och inverkningar och bli en mer balanserad och ”rakriktad” ryttare på hästryggen?
Jag jobbar med ridanalyser och behandlingar anpassat för ryttare. Jag scannar av kroppen och ser vilken sida du gärna lägger vikten på kanske utan att veta om det. Jag har även specialiserat mig på just bäckenet och kan se vilken sida du har svårare för att skjuta fram eller bak i ridningen. Detta tillsammans påverkar vilket varv du själv har svårare för att rida i.

Låter det intressant? Läs mer om detta under Ryttare.

Pris: 1400kr (1 ridanalys + helkroppsbehandling) 2400kr (1 ridanalys + 3st helkroppsbehandlingar)

Priserna är om man kommer till vår gård i Väddika 144, 74795 Gimo

Vill man att jag ska åka ut tillkommer resa med 30kr milen, (samt att jag vill ha minst 4 Pers för behandling).